Böcker av bloggare


När bloggarna började att bli stora dröjde det inte särskilt länge tills att de började att skriva och släppa böcker. Dessa böcker kan vara intressanta att läsa om du vill veta mer om bloggaren bakom bloggen eller vill få tips och inspiration till din egna blogg. Du kan köpa böcker i fysiska bokhandlar och i de som finns online. Ett exempel på en av de största onlinebokhandlarna är bokus som har en rabattkod du kan använda om du vill få böcker till ett lite billigare pris. Med det sagt kommer här några tips på böcker som är skrivna av bloggare.

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip blev först känd som hennes alter ego Blondinbella, och har under sin karriär släppt en hel del böcker.

Egoboost!

Isabellas första bok heter egoboost och fungerar lite som en guide för att unga tjejer ska hitta ett självförtroende som får dem att ta den plats de förtjänar.

Isabellas hemligheter

I Isabellas hemligheter får vi lära känna Isabella ännu bättre. I boken går hon mer in på hennes liv och hur hon tog sig fram till dit hon är idag.

Economista

Eftersom Isabella är känd som entreprenör släppte hon år 2014 boken Economista tillsammans med Pingis Hadenius. Boken innehåller massor av tips på hur du kan ta makten över din ekonomi.

Babyboost

Efter att Isabella fick barn föll det sig naturligt att hon skulle släppa en bok om att få barn. I boken Babyboost delar Isabella med sig av sina tankar och råd kring graviditet, förlossning och allt där emellan.

Aktiedrottning

Den senaste boken som Isabella släppt är boken aktiedrottning som är lite av en uppföljning på Economista men går mer in på aktier.

Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson är ett annat exempel på en bloggare som först blev känd under sitt alter ego. När Alexandra Nilsson slog igenom kallade hon sig för Kissie. Hittills har hon släppt två böcker.

Hatad och älskad

Boken hatad och älskar är lite av hennes sätt att göra slut med sitt alter ego Kissie där hon berättar om bloggvärldens mörka baksida.

Jag är visst feminist!

I Alexandras bok jag är visst feminist berättar hon om hennes feminism och ger inspiration till andra.

Michaela Forni

Sist men inte minst har vi bloggaren Michaela Forni som även hon har släppt en hel del böcker som är intressanta och fyllda med tips och råd.

Om att älska

Michaelas första bok om att älska är en samling berättelser där hon berättar om kärlek, livet och smärta.

En bok om kärlek

En bok om kärlek är precis vad det låter som, Michaelas egna bok om kärlek.

Jag är inte perfekt, tyvärr

I Michaelas tredje bok jag är inte perfekt, tyvärr öppnar hon upp mer om svärtan i hennes liv. I boken berättar hon om ångest, depression och press.

På andra sidan natten

På andra sidan natten är en poesisamling Michaela har skrivit tillsammans med Michaela Hamilton.

My baby book

I Michaelas senaste bok berättar hon om hur det var att bli mamma för första gången.

ON POSTED INBloggar
istartups